Post Malone är en av de senaste popfenomenen som tagit musikindustrin och oss alla med storm. Den amerikanska rapparen började, precis som Bieber, via nätet. Han blev då den mest streamade artisten någonsin utan att han hade ett riktigt skivkontrakt.

Det är dock den enda likheten med Bieber han har. Post Malone är faktiskt yngre än Bieber och det är lätt att se skillnaderna genom att bara kolla på de två. Post Malone är bland annat känd för sina ansiktstatueringar och sitt långa hår. Han har dock trots sitt utseende, som kan se lite skrämmande ut för vissa, ett rykte om att vara väldigt begåvad, supertrevlig och inte ha några problem med att prata om sina inre demoner.

Post Malones största hit var ”Rockstar” som ledde till att hans namn blev känt i de flesta hem över världen. Fansen lockas bland annat av att Post har en cool framtoning samtidigt som den är melankolisk. Det sägs att han är en ung man som föräldrar gärna vill ta hand om samtidigt som tonåringar har lätt att identifiera sig med honom. Han har beskrivits som en bekymrad cool son eller en tuff nallebjörn.